VVS Holstebro

VVS Holstebro

Brug for en VVS’er i Holstebro?

Så har Gravesen Blik & Sams VVS ApS de rette kompetencer til at løse dit problem – uanset hvad du måtte stå med. Med mere end 15 år i branchen, og en nylig fusion i bagagen, sidder vi med den måske bredeste erfaring i lokalområdet. Som aut. VVS-installatør i Holstebro er ingen opgave for lille eller stor for os, så vi hører gerne fra dig.

Læs med herunder, eller ræk ud til os med det samme. Så giver vi dig et godt tilbud med på vejen.

VVS-projekter i Holstebro, som vi påtager os

Hos Gravesen Blik & Sams VVS ApS løser vi langt de fleste VVS-projekter. Ja, faktisk har vi erfaring med stort set alle typer af opgaver – med vores service får du derfor en VVS- installatør i Holstebro, der ikke arbejder i blinde.

Af konkrete projekter, vi tager på os, kan vi blandt mange andre nævne følgende:

  • renovering af badeværelser 
  • ventilations- og varmearbejde 
  • udskiftninger af armaturer, toilettter, mm.
  • almene VVS-reparationer og ad hoc-arbejde

Varmeanlæg er også noget, som vi har bred erfaring med at montere og installere for vores kunder. Gennem de sidste 15 år har vi for eksempel monteret ca. 125 solvarmeanlæg, 100 biobrændselsanlæg og 50 jordvarmeanlæg for vores kunder. Så om du ønsker en luft til vand-varmepumpe, et biobrændselsanlæg eller om du blot ønsker en god varmepumpe-pris, så står vi parate til at svare på dine spørgsmål.

Kontakt os i dag

Skal vi give dig et godt VVS-tilbud med på vejen?

Så tøv ikke med at række ud til vores VVS-firma i Holstebro. Du fanger os enten via kontaktformularen her på siden, eller på tlf.: 97 87 16 46.

Vi ser frem til at hjælpe dig godt videre!

Få et uforpligtende tilbud af Gravesen Blik & Sams VVS ApS