Badeværelser

Gå glad i bad

Badeværelset er et af de rum i boligen, som du og resten af familien bruger allermest. Derfor skal det være både praktisk og smukt. Og så gør det heller ikke noget, at det er billigt i drift på grund af et lavt vandforbrug.

Gravesen Blik & Sams VVS ApS tilbyder totalløsninger, når det gælder nyt badeværelse eller renovering af eksisterende badeværelse. Som totalentreprenør kan vi hjælpe i hele processen fra idé til færdigt badeværelse.

Vi har et stort udvalg af armaturer, sanitet, skabe og alt andet, der skal til for at få drømmen om det helt rigtige badeværelse til at gå i opfyldelse. Vi kan lave nye badeværelser over hele landet men arbejder primært i Holstebro, Struer, Lemvig, Sydthy og Ringkøbing-området.

Gravesen Blik & Sams VVS ApS etablerer biobrændselsanlæg i hele Danmark, men vi arbejder primært i Lemvig, Holstebro, Struer, Sydthy og Ringkøbing-området.

Kontakt os og få et tilbud på et nyt badeværelse eller reparation af det gamle på telefon 97 87 16 46 eller mail thomas@gravesen-blik.dk .

Få et uforpligtende tilbud af Gravesen Blik & Sams VVS ApS