Om os

Solidt håndværk og klare aftaler

Vi gemmer os ikke bag hjemmesiden, og for os er det vigtigt, at kunden føler sig tryg. Du kan ovenfor se hvilket ansigt du møder når du har kontakt til Gravesen Blik & Sams VVS ApS. 

Hos Gravesen Blik & Sams VVS ApS sætter vi en ære i at levere et solidt håndværk til rette tid og til aftalt pris.

Vi løser alt fra små reparationer til etablering af nye varmeanlæg, nyt tag eller helt nye badeværelser.

Bag Gravesen Blik & VVS står Thomas Gravesen, der ejer firmaet. Firmaet fusionerede i 2017 med Sams VVS og består idag af 12 ansatte. Vi har indenfor de sidste 15 år monteret ca. 125 solvarmeanlæg og 100 biobrændselsanlæg og 50 jordvarmeanlæg.

Gravesen Blik & Sams VVS ApS arbejder i hele Danmark, men primært i Lemvig, Holstebro, Struer, Sydthy og Ringkøbing-området.

Kræver en opgave flere kompetencer, laver vi aftaler med underleverandører, som vi har 100 % tillid til. Du har fortsat kun én kontaktperson.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 9787 1646 eller mail thomas@gravesen-blik.dk . Så kommer vi forbi og giver et uforpligtende tilbud.

Netværk

Gravesen Blik & Sams VVS ApS er medlem af  TEKNIQ. Med dette medlemskab er du som kunde dækket ind af en garantiordning.

TEKNIQs Garantiordning er skabt for at sikre, at en klage over et medlem ikke er forgæves. Læs mere om medlemskabet og hvilken tryghed det giver dig som kunde.

Gravesen Blik & Sams VVS ApS er også medlem af Dansk VVS Garanti der er med til at øge trygheden for kunderne.

Kontakt

Thomas Gravesen

Telefon: 97 87 16 46

E-mail: thomas@gravesen-blik.dk