Jordvarme

Der er varme i jorden - så hvorfor ikke hente det op!

Overvejer du at gå fra et naturgas- eller oliefyr til en anden energiform, kan jordvarme være en god løsning. 

Jordvarme er en meget energi- og dyrevenlig måde at varme din bolig op på. Varmen stammer fra den energi, som solen tilfører det øvre jordlag gennem sommeren. Jorden optager energien og den forsvinder ikke i løbet af vinteren.

Et jordvarmeanlæg henter energien fra jorden ved hjælp af 4 cm tykke plastrør, som ligger cirka en meter under jordoverfladen. Alt efter boligens størrelse er der brug for at nedgrave mellem 200 og 600 meter plastrør.

Varmepumpen trækker sammen med kølevæske i rørene varmen ud af jorden og ind i boligen. Jordvarme dækker både opvarmning gennem radiatorer og varmt vand i hanerne – året rundt.

Vi har stor erfaring med jordvarme, og har installeret og serviceret store og små anlæg til private og erhverv. Vi har derfor de bedste forudsætninger for at vejlede dig, så du opnår et godt resultat uden store overraskelser. 

Der er flere overvejelser at gøre sig, som f.eks. hvor og hvor meget skal graves ned. Er størrelsen på radiatorerne korrekt efter installationen af jordvarmeanlægget?, Er jorden egnet til jordvarme?

Vi anbefaler flere forskellige produkter i forbindelse med installationer, da installationen, servicen og kvaliteten af deres produkter er i top. 

Gravesen Blik & Sams VVS ApS arbejder i hele Danmark, men primært i Lemvig, Holstebro, Struer, Sydthy og Ringkøbing-området.

Kontakt os og få et tilbud på et nyt badeværelse eller reparation af det gamle på telefon 97 87 16 46 eller mail thomas@gravesen-blik.dk .

Få et uforpligtende tilbud af Gravesen Blik & Sams VVS ApS