Olie og gasfyr

Undgå nødstop få serviceret dit olie og gasfyr

Selvom det ikke længere er lovpligtigt at få lavet et årligt serviceeftersyn på oliefyret, er det stadig en god idé. At rense kedlen én gang om året sikrer at oliefyret kører, som det skal, og samtidig er et serviceeftersyn også godt for miljøet og ikke mindst for din pengepung.

Et serviceeftersyn gør , at du nemmere undgår, at der opstår kulilteudslip eller andre farlige situationer grundet utætte pakninger eller lignende. Alt det tager vi hånd om ved eftersynet. Det sikrer samtidig, at dit oliefyr udnytter fyringsolien optimalt.

Hos Gravesen Blik & Sams VVS ApS kan du bestille et eftersyn af dit gas- og oliefyr uanset hvilken type du har. Vi har mere end 30 års erfaring. 

Gravesen Blik & Sams VVS ApS etablerer biobrændselsanlæg i hele Danmark, men vi arbejder primært i Lemvig, Holstebro, Struer, Sydthy og Ringkøbing-området.

Kontakt os og få et tilbud på et nyt olie og gasfyr eller reparation af det gamle på telefon 97 87 16 46 eller mail thomas@gravesen-blik.dk .

Et olie- eller gasfyr fungerer ved at brænde olie eller gas og frigive varme, som varmer vandet i radiatorene eller gulvvarmesystemet. Varmen fra vandet distribueres derefter gennem husets rørledninger og varmer boligen op. Olie- og gasfyr adskiller sig fra andre opvarmningsmetoder ved, at de er mere effektive og hurtigere til at varme op, men kan også være dyrere i drift.

Det er vigtigt at tage hensyn til husets størrelse, isolering, antallet af rum, varmebehov og klimaområde. En professionel varmevejleder eller VVS-installatør kan hjælpe med at bestemme den rigtige størrelse og type af olie- eller gasfyr til ens behov.

Omkostningerne ved installationen af et olie- eller gasfyr kan variere afhængigt af størrelsen og typen af fyr samt afhængigt af, om der er behov for at opgradere husets rørledninger og andre systemer. Besparelserne på varmeregningen på lang sigt kan være betydelige, især hvis man skifter fra en ældre og mindre effektiv varmekilde til et mere moderne og effektivt olie- eller gasfyr.

Ja, installationen af et olie- eller gasfyr kræver normalt tilladelser og godkendelser fra lokale myndigheder og/eller brandmyndigheder for at sikre, at installationen er sikker og opfylder bygningsreglementerne.

Det er vigtigt at have regelmæssig vedligeholdelse af ens olie- eller gasfyr for at sikre, at det fungerer effektivt og har en længere levetid. Dette omfatter regelmæssig rengøring, udskiftning af filtre og brændstofdyser, og en årlig service fra en professionel VVS-installatør.

Få et uforpligtende tilbud af Gravesen Blik & Sams VVS ApS