Ventilation

Mor: ”Husk at lukke vinduet op for at få frisk luft ind”
- og barnet svarer: ”Nej, det er ikke nødvendigt – vi har Genvex”

Ventilation i boligen kan virkelig løfte indeklimaet og samtidig sikre en lavere varmeregning. Modstrømsvarmeveksler, som genvinder energien fra den brugte luft og overfører denne til indblæsningsluften giver rigtig god mening. 

Hvis man vælger en model med pollen- og støv-filtre kan allergikere få en endnu bedre hverdag med god pollenfri og frisk luft. 

”Det er den bedste investering vi har gjort i boligen”

– Iben Lundager, 1 måned efter Genvex-installation 

Vi hjælper dig med tilskuddet så papirarbejdet er minimalt. Alle Genvex’ ventilationsanlæg er i kategorien “Mekanisk ventilation med varmegenvinding” og er derfor berettigede til tilskud fra Bygningspuljen. 

Kombiner en god ventilation med f.eks. luft-til-luft, luft-til-vand eller jordvarme for endnu bedre løsning. 

Vi anbefaler blandt andet Genvex i forbindelse med installationer da installationen, servicen og kvaliteten af deres produkter er i top. 

Gravesen Blik & Sams VVS ApS etablerer biobrændselsanlæg i hele Danmark, men vi arbejder primært i Lemvig, Holstebro, Struer, Sydthy og Ringkøbing-området.

Kontakt os og få et tilbud på en nyt ventilation eller reparation af det gamle på telefon 97 87 16 46 eller mail thomas@gravesen-blik.dk .

Ventilation er en mekanisk proces, der bruger en ventilator til at trække frisk luft ind i et rum og fjerne den brugte luft. Dette kan forbedre luftkvaliteten og mindske risikoen for luftbårne sygdomme og allergener.

Der er flere forskellige typer ventilationssystemer, herunder mekanisk ventilation med varmegenvinding (MVHR), balanceret ventilation og naturlig ventilation. Den bedste type vil afhænge af faktorer som boligstørrelse, antal beboere og ventilationens formål.

Omkostningerne varierer afhængigt af systemets størrelse og kompleksitet, men det kan være en god investering, da det kan resultere i energibesparelser på lang sigt.

Det kan variere afhængigt af lokalområdet og omfanget af installationen. Det er bedst at kontakte lokale myndigheder for at få klarhed i dette spørgsmål.

Regelmæssig vedligeholdelse og rengøring af ventilationssystemet er nødvendigt for at opretholde optimal effektivitet og holdbarhed. Det er også vigtigt at skifte filtre og lave eventuelle reparationer og justeringer efter behov.

Få et uforpligtende tilbud af Gravesen Blik & Sams VVS ApS