Luft-til-luft Varmepumpe

Træk varmen ud af luften og friskheden ind i boligen med en luft-til-luft varmepumpe

Er dit sommerhus også varmet op med el-radiatorer? Og genkender du også oplevelsen af, at man næsten ikke nænner at tænde dem, fordi det er så dyrt? 

En luft til luft-varmepumpe er en energioptimeret løsning til at opvarme et sommerhus eller en garage. Den er billig at anskaffe og er et miljøvenligt alternativ til el-radiatorer. Lad luft-til-luft varmepumpen sikre at sommerhuset ikke fryser vinteren over. Hvis det bliver meget koldt skal du skal bare huske at åbne skabene og lad pumpen klare resten. 

Vi har specialiseret os i energivenlige energiinstallationer.  Vi har stor erfaring i installation af store og små anlæg til private og erhverv. Vi har derfor de bedste forudsætninger, for at vejlede dig så du opnår et godt resultat uden store overraskelser. 

Vi har stor erfaring med flere forskellige producenter af luft-til-luft varmepumpe. 

Gravesen Blik & Sams VVS ApS arbejder i hele Danmark, men primært i Lemvig, Holstebro, Struer, Sydthy og Ringkøbing-området.

Kontakt os og få et tilbud på en nyt luft-til-luft varmepumpe eller reparation af det gamle på telefon 97 87 16 46 eller mail thomas@gravesen-blik.dk .

En luft-til-luft varmepumpe fungerer ved at trække varme fra den omgivende luft og overføre den indendørs ved hjælp af en kompressor og en varmeveksler. Dette kan hjælpe med at reducere opvarmningsomkostninger ved at udnytte gratis varmeenergi fra luften udenfor.

Størrelsen af ​​varmepumpen afhænger af størrelsen på dit hjem, antallet af rum, og hvor godt isoleret dit hjem er. En professionel installatør kan hjælpe med at beregne den rigtige størrelse til dit hjem.

Nogle funktioner og muligheder, som kan overvejes, inkluderer energieffektivitet, støjniveau, programmerbar termostat og filtre til luftrensning.

Installation af en luft-til-luft varmepumpe kræver normalt en professionel installatør, der kan vurdere placeringen, tilslutte den til det elektriske system og udføre alle nødvendige justeringer. Tiden for installationen afhænger af størrelsen på varmepumpen og kompleksiteten af installationen.

For at opretholde optimal ydeevne af din luft-til-luft varmepumpe skal du regelmæssigt rengøre og udskifte filtre, kontrollere og justere luftstrømmen og holde enheden fri for snavs og debris.

Få et uforpligtende tilbud af Gravesen Blik & Sams VVS ApS