Luft-til-luft Varmepumpe

Træk varmen ud af luften og friskheden ind i boligen med en luft-til-luft varmepumpe

Er dit sommerhus også varmet op med el-radiatorer? Og genkender du også oplevelsen af, at man næsten ikke nænner at tænde dem, fordi det er så dyrt? 

En luft til luft-varmepumpe er en energioptimeret løsning til at opvarme et sommerhus eller en garage. Den er billig at anskaffe og er et miljøvenligt alternativ til el-radiatorer. Lad luft-til-luft varmepumpen sikre at sommerhuset ikke fryser vinteren over. Hvis det bliver meget koldt skal du skal bare huske at åbne skabene og lad pumpen klare resten. 

Vi har specialiseret os i energivenlige energiinstallationer.  Vi har stor erfaring i installation af store og små anlæg til private og erhverv. Vi har derfor de bedste forudsætninger, for at vejlede dig så du opnår et godt resultat uden store overraskelser. 

Vi har stor erfaring med flere forskellige producenter af luft-til-luft varmepumpe. 

Gravesen Blik & Sams VVS ApS arbejder i hele Danmark, men primært i Lemvig, Holstebro, Struer, Sydthy og Ringkøbing-området.

Kontakt os og få et tilbud på et nyt badeværelse eller reparation af det gamle på telefon 97 87 16 46 eller mail thomas@gravesen-blik.dk .

Få et uforpligtende tilbud af Gravesen Blik & Sams VVS ApS