Quooker

Energivenlig kogende vand lige fra hanen

Og ikke ved hånden, for det at tappe kogende vand når pastaen skal tilberedes, optimerer arbejdet i køkkenet. Skoldning af skærebræt og blanchering af grønsager bliver meget let udføre. Jo en el-kedel gør det samme, men det er så meget lettere med Quookers mange forskellige vandhaner. Nu også med koldt vand eller brusende vand. 

Vi sælger og installerer Quooker, men har også gode erfaringer med f.eks. Grohe og andre modeller. Husk at hvis vi leverer og installerer vandhanen, er det os der står indenfor produktet og garantien. Skulle noget i stykker eller på anden måde ikke virke som forventet, er det Gravesen Blik & Sams VVS ApS der tager ansvaret, og sikrer at det fungerer. Det kalder vi ganske almindelig god service.

Gravesen Blik & Sams VVS ApS etablerer biobrændselsanlæg i hele Danmark, men vi arbejder primært i Lemvig, Holstebro, Struer, Sydthy og Ringkøbing-området.

Kontakt os og få et tilbud på et nyt badeværelse eller reparation af det gamle på telefon 97 87 16 46 eller mail thomas@gravesen-blik.dk .

Få et uforpligtende tilbud af Gravesen Blik & Sams VVS ApS