Luft-til-vand Varmepumpe

Spar på varmen med en luft til vand varmepumpe 

Få hjælp til dit VVS arbejde i Lemvig, Holstebro, Struer, Sydthy og Ringkøbing-området.

Vi udskifter dine el-radiatorer eller gas kedel med en luft til vand varmepumpe i stedet, så du får energioptimeret din varmekilde i boligen. Vi gør det nemt og effektivt, så du kan spare penge på varmeregningen. 

En luft til vand varmepumpe er en energioptimeret løsning, der både kan varme dit sommerhus, hus, rækkehus eller garage op. Den er billig at anskaffe, ligesom den er et mere bæredygtigt og miljørigtigt valg i forhold til el radiatorer eller en gaskedel. Det er en stor fordel at have monteret en luft til vand varmepumpe i sommerhuset, i det I dermed sikrer jer, at det ikke står og bliver gennemkoldt i løbet af vinteren, og der dermed hurtigere opstår fugtskader og skimmelsvamp.

Stor erfaring i montering af varmepumper

En luft til vand varmepumpe sikrer dermed, at I har et godt indeklima året rundt. Hvis det bliver meget koldt, skal du blot åbne skabene og lade varmepumpen klare resten. 

Vi har specialiseret os i at levere og montere vand til luft varmepumper, som er energivenlige installationer, og vi monterer både små og store anlæg til både erhverv og private. Vi har derfor stor erfaring i at yde dig en kvalificeret rådgivning, så du får det bedste resultat ud af din varmepumpe og ikke bliver ladt tilbage med ubehagelige overraskelser.

Vi etablerer varmepumper i hele Danmark

Vi har desuden stor erfaring med forskellige producenter af luft til vand varmepumper, så I kan få den helt rigtige energiløsning til netop jeres bolig. 

Gravesen Blik & VVS etablerer luft til vand varmepumper i hele Danmark, men vores primære geografiske område er Lemvig, Holstebro, Struer, Sydthy og Ringkøbing-området.

Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere information og for at få et tilbud på en ny luft til vand varmepumpe eller hvis du har behov for at få repareret den gamle varmepumpe.

Kontakt os og få et tilbud på en nyt luft til vand varmepumpe eller reparation af det gamle på telefon 97 87 16 46 eller mail thomas@gravesen-blik.dk .

En luft-til-vand varmepumpe fungerer ved at hente varme fra udeluften og overføre den til en væske, som cirkulerer i et rørsystem i hjemmet og opvarmer radiatorer eller gulvvarme. Fordelene ved en luft-til-vand varmepumpe inkluderer lavere omkostninger til opvarmning og en mere miljøvenlig varmekilde end traditionelle gas- eller oliefyr.

Størrelsen og typen af ​​en luft-til-vand varmepumpe afhænger af husets størrelse, isolering og varmebehov. Det er vigtigt at konsultere en professionel installatør for at bestemme den rette størrelse og type varmepumpe til dit hjem.

Omkostningerne ved installationen af en luft-til-vand varmepumpe varierer afhængigt af faktorer som størrelsen på varmepumpen og kompleksiteten af installationen. De forventede besparelser på varmeregningen afhænger også af husets størrelse og isoleringsniveau, men kan typisk være betydelige i forhold til traditionelle varmekilder.

Installationen af en luft-til-vand varmepumpe kræver normalt tilladelser eller godkendelser fra lokale myndigheder, og det er vigtigt at undersøge de nødvendige krav på forhånd.

For at opretholde optimal effektivitet og holdbarhed skal en luft-til-vand varmepumpe regelmæssigt vedligeholdes af en kvalificeret tekniker. Dette kan inkludere rengøring af luftfiltre, kontrol af kølevæskeniveau og inspektion af rørsystemet.

Få et uforpligtende tilbud af Gravesen Blik & Sams VVS ApS