Luft-til-vand Varmepumpe

Hvem vil ikke spare 50% på varmeregningen?

En luft-til-vand varmepumpe er en god løsning til dem, som ikke har mulighed for at få et jordvarmeanlæg. Anlægget er særdeles velegnet til de husstande, som benytter olie eller gas som varmekilde, da det vil give en reducering af varmeudgiften og samtidig give et bedre indeklima uden en større omlægning. 

En luft til vand varmepumpe fungerer på den måde, at luften udenfor udnyttes til at producere den varme, man skal bruge til opvarmning af huset og varmt brugsvand. Et sådanT anlæg vil passe sig selv. Selv i de kolde vintermåneder, hvor temperaturen kommer ned på -25 grader vil der stadig være en besparelse at hente set i forhold til et oliefyr. Vi synes, det er fantastisk. Vi har set besparelser på op til 50%, ved at udskifte oliefyret til en luft-til-vand varmepumpe.  

Vi har specialiseret os i energivenlige energiinstallationer.  Vi har stor erfaring i installation af store og små anlæg til private og erhverv. Vi har derfor de bedste forudsætninger for at vejlede dig, så du opnår et godt resultat uden store overraskelser. 

Vi anbefaler XXXX i forbindelse med installationer, da installationen, servicen og kvaliteten af deres produkter er i top. 

Gravesen Blik & Sams VVS ApS etablerer luft-til-vand varmepumper i hele Danmark, men vi arbejder primært i Lemvig, Holstebro, Struer, Sydthy og Ringkøbing-området.

Kontakt os og få et tilbud på et nyt badeværelse eller reparation af det gamle på telefon 97 87 16 46 eller mail thomas@gravesen-blik.dk .

Få et uforpligtende tilbud af Gravesen Blik & Sams VVS ApS