Gør store varmeregninger dig kold?

Udgiften til opvarmning er en af de helt store poster på budgettet. Men der er hjælp at hente med et nyt varmeanlæg leveret og monteret af Gravesen Blik & VVS.

Vi har specialiseret os i såvel biobrændsel og vedvarende energi i form af jordvarme.

Biobrændsel

Med biobrændsel kan du spare op mod 50 % af dine udgifter til opvarmning.

Biobrændsel består typisk af træpiller, skovflis eller korn, som du fyrer med i et stokeranlæg.

Biobrændsel er grøn energi. I modsætning til olie, gas og kul er biobrændsel med til at nedsætte drivhuseffekten.

Gravesen Blik & VVS kan levere biobrændselsanlæg til alle typer boliger og virksomheder. Vi tilbyder både installation, service og vedligeholdelse af anlægget.

Jordvarme

Jordvarme kan levere bæredygtig energi til boliger året rundt uafhængig af vejr og vind.

Varmen stammer fra den energi, som solen tilfører det øvre jordlag gennem sommeren. Jorden optager energien og den forsvinder ikke i løbet af vinteren.

Et jordvarmeanlæg henter energien fra jorden ved hjælp af 4 cm tykke plastrør, som ligger cirka en meter under jordoverfladen. Alt efter boligens størrelse er der brug for at nedgrave mellem 200 og 600 meter plastrør.

Det er en varmepumpe og kølevæske i rørene, der trækker varmen ud af jorden og ind i boligen. Jordvarme dækker såvel opvarmning gennem radiatorer og varmt vand i hanerne. Året rundt.

 

Gravesen Blik & VVS kan levere varmeanlæg til boliger i alle størrelser. Vi arbejder over hele landet men først og fremmest i arbejder i Struer, Skive, Lemvig, Sallingslund, Thyholm Holstebro, Ringkøbing og Sydthy-området. 

Kontakt os hvis du ønsker yderligere detaljer omkring opvarmning, jordvarme eller biobrændsel. Det samme gør sig gældende for reparationer af oliefyr, gasfyr og andre varmeanlæg. Vi har stor erfaring. 

Kontakt Thomas Gravesen. Telefon: 9787 1646 Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.