Træk varmen ud af luften og friskheden ind i boligen med en luft-til-luft varmepumpe

Er dit sommerhus også varmet op med el-radiatorer? Og genkender du også oplevelsen af, at man næsten ikke nænner at tænde dem, fordi det er så dyrt? 

En luft til luft-varmepumpe er en energioptimeret løsning til at opvarme et sommerhus eller en garage. Den er billig at anskaffe og er et miljøvenligt alternativ til el-radiatorer. Lad luft-til-luft varmepumpen sikre at sommerhuset ikke fryser vinteren over. Hvis det bliver meget koldt skal du skal bare huske at åbne skabene og lad pumpen klare resten. 

Vi har specialiseret os i energivenlige energiinstallationer.  Vi har stor erfaring i installation af store og små anlæg til private og erhverv. Vi har derfor de bedste forudsætninger, for at vejlede dig så du opnår et godt resultat uden store overraskelser. 

Vi har stor erfaring med flere forskellige producenter af luft-til-luft varmepumpe. 

Gravesen Blik & VVS etablerer luft-til-luft varmepumpe i hele Danmark, men vi arbejder primært i Lemvig, Holstebro, Struer, Sydthy og Ringkøbing-området.

Kontakt os og få et tilbud på en ny luft-til-luft varmepumpe eller reparation af det gamle på telefon 9787 1646 eller mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .