Energivenlig kogende vand lige fra hanen

Og ikke ved hånden, for det at tappe kogende vand når pastaen skal tilberedes, optimerer arbejdet i køkkenet. Skoldning af skærebræt og blanchering af grønsager bliver meget let udføre. Jo en el-kedel gør det samme, men det er så meget lettere med Quookers mange forskellige vandhaner. Nu også med koldt vand eller brusende vand. 

Vi sælger og installerer Quooker, men har også gode erfaringer med f.eks. Grohe og andre modeller. Husk at hvis vi leverer og installerer vandhanen, er det os der står indenfor produktet og garantien. Skulle noget i stykker eller på anden måde ikke virke som forventet, er det Gravesen Blik og VVS der tager ansvaret, og sikrer at det fungerer. Det kalder vi ganske almindelig god service.

Gravesen Blik & VVS foretager reparationer over hele landet, men arbejder mest i Struer, Skive, Sydthy, Thyholm, Sallingslund, Ringkøbing, Holstebro og Lemvig-området.

Kontakt os og få et tilbud på telefon 9787 1646 eller mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .